Neděle, 19 května, 2024

Ostatní

Ostatní

Jak vytvořit web stránky ve WordPressu

WordPress je jedním z nejpopulárnějších redakčních systémů na světě, který umožňuje snadnou tvorbu a správu webových stránek. Jeho intuitivní uživatelské rozhraní a rozsáhlá komunita uživatelů a vývojářů ho činí ideální volbou pro začínající i pokročilé uživatele. Systém WordPress nabízí širokou škálu funkcí a možností, které umožňují jednoduché přizpůsobení webu podle potřeb uživatele.

Pluginy pro WordPress

Jednou z největších výhod WordPressu jsou pluginy, které umožňují rozšíření funkcí a možností vašeho webu. Existuje obrovské množství pluginů pro různé účely, jako je SEO optimalizace, zabezpečení,

Read More
Ostatní

Co jsou offshore firmy a k čemu jsou

Hračky a potřeby pro děti i rodiče na Mivemi.cz



Offshore firmy jsou právní subjekty založené v zahraničí za účelem provozování obchodních činností nebo uskutečňování finančních transakcí. Termín „offshore“ doslova znamená „mimo pobřeží“ a v tomto kontextu se používá k označení zemí, které jsou obvykle malé, s nízkou nebo nulovou daní a regulacemi, které umožňují podnikům minimalizovat své daňové povinnosti a získávat finanční výhody.

Číst více
Read More
Ostatní

Co jsou terapeutické služby

Hračky a potřeby pro děti i rodiče na Mivemi.cz



Terapeutické služby jsou poskytovány za účelem podpory a zlepšení duševního, emocionálního nebo fyzického zdraví jednotlivce. Tyto služby mohou být poskytovány různými způsoby a zaměřují se na různé oblasti zdraví a pohody. Mohou zahrnovat:

  1. Psychoterapii: Poskytování emocionální podpory, poradenství a terapeutických technik k řešení duševních obtíží a podpory duševního zdraví.
  2. Fyzikální terapii: Fyzické cvičení, rehabilitace a léčebné postupy zaměřené na zlepšení fyzického zdraví a funkce těla.
  3. Lékařskou terapii: Poskytování lékařské péče, diagnostiky a léčby onemocnění, které mohou zahrnovat
Read More
Ostatní

Poradíme jak správně přebalit miminko

Hračky a potřeby pro děti i rodiče na Mivemi.cz



Správné přebalování novorozence je jednou z důležitých dovedností, kterou musí rodiče ovládat. Kromě zajištění hygieny a pohodlí dítěte je to také moment pro budování silného vztahu mezi rodičem a dítětem. Při přebalování je klíčové mít po ruce veškeré potřebné vybavení a zaručit bezpečnost a komfort malého prcka.

Začněme přebalovacími pulty a podložkami. Přebalovací pult by měl být dostatečně prostorný a stabilní, aby poskytoval bezpečné prostředí pro manipulaci s dítětem. Důležité je, aby byl v dosahu veškerého

Read More